Revieuws Zonneliefde

Zoveel waardering, dit wil ik graag met je delen

problemen kind
Beste massage ooit!

Beste massage die ik ooit heb gehad😇. Mandy is echt een goede masseuse, ze voelt goed aan wat je nodig hebt en aan het einde van de massage bespreekt ze nog met je hoe je ervaring was. Echt een aanrader👌🏼👌🏼

Bente Schepers

problemen kind

Geen pijn meer 

Door de heerlijke ontspanningsmassage van rug benen en voeten, heb ik geen stekende pijn meer onderaan de nek. Mandy is een hele prettige persoonlijkheid en erg vakkundig! Ga snel een nieuwe afspraak maken!

Lisa Huidtherapie

problemen kind

Vertrouwde eerste massage

Heelijk genoten van de massage, je voelt je welkom. Voor het eerst van een massage genoten. Rustgevende en zeer ontspannende ervaring. Kan het iedereen aanraden. Bedankt voor deze ervaring.

Angelique Scheffer

problemen kind

Hoofdpijnvrij

Na maanden hoofdpijnklachten vond ik Mandy. Hoewel geen ervaring met massages heb ik er toch gelijk drie geboekt. Met haar rustige, vriendelijke, open manier van doen voelde ik me gelijk op mijn gemak. De massage was fantastisch en bracht gelijk verlichting. Ik ga hoofdpijn vrij mijn vakantie in.

Linda Westra

problemen kind
Op reis naar de zon
Ken je het gevoel van de eerste zonnestralen op je blote huid in het voorjaar. Lekker met een kopje thee achter het huis. Je voelt hoe je lichaam "ontdooit" van de koude winter en als vanzelf naar een zachte ontspanning gaat. Je voelt je terugkomen en geborgen in je eigen lijf, een gevoel van thuiskomen maakt zich van je meester. Dát gevoel geeft een ontspanningsmassage door Mandy bij Zonneliefde. Omdat ik mezelf deze warme ontspanning regelmatig gun ga ik om de vijf/zes weken terug om te ontspannen en te genieten. Zeer de moeite waard!

Bjorna Rekers

problemen kind
Fijne en prettige massage

Heel erg fijn. Super prettige persoonlijkheid en uitstraling. Zeer fijne en prettige massage.

Anouk Neef 

problemen kind
Precies wat je nodig hebt
Wat een fijne ervaring heb ik gehad. Een ontspanningsmassage icm een hoofdpijnmasssage. Bij de eerste behandeling al complete ontspanning. Ik kom zeker vaker terug en kan het iedereen aanraden. Mandy is een ontzettend lieve en warme vrouw en voelt precies wat je nodig hebt.

Latoya Rijkschroeff

problemen kind

Luistert naar je wensen

Vandaag voor de tweede keer bij Mandy geweest. En het is in 1 woord geweldig. Ze is betrokken,luisterd naar je wensen. Ik heb vandaag een massage gehad voor mijn schouders en nek, het was zalig. Het voelt allemaal een stuk soepeler  aan. Echt een aanrader!!!!

Anja Jansen

problemen kind

In 1 woord genieten. Ik had een operatie ondergaan waardoor ik niet op mijn buik kon liggen, Mandy dacht mee en heeft mij een fantastisch nieuwe ervaring meegegeven. Andere massages waren voor mij altijd pijnlijk en niet fijn, het woord ontspanningsmassage heeft voor mij nu echt zijn naam eer aan gedaan. Wat een natuurtalent!   


Linda van Rooden

problemen kind
Voor herhaling vatbaar

Werd vriendelijk ontvangen, ondanks dat ik een aantal minuten te laat was. Na een aangenaam gesprek, kreeg ik een ontspanningsmassage van 60 minuten. Deze deed zijn naam eer aan, en het was zeker een hele ontspannende ervaring. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Alicia King
problemen kind

Massage combineren

Zowel de ontspanningsmassage als de hoofdpijn massage zijn echte aanraders.

Mandy weet precies de juiste balans te vinden in snelheid en de druk die ze geeft.

Sinead Stokerproblemen kind
Genieten!
In een woord: Genieten!
Mandy is een warm persoon die zorgt voor een fijne en rustige omgeving waarbij er echt naar je wordt geluisterd. Met haar passie voor masseren zorgt zij ervoor dat jij een heerlijk moment voor jezelf krijgt waarbij er rekening wordt gehouden met jouw wensen. Ik kom zelf regelmatig langs om heerlijk te ontspannen en kijk alweer uit naar mijn volgende verwenmomentje :) Ik raad iedereen aan om ook een momentje voor jezelf te plannen!

Amber van Heteren

problemen kind
Elke maand een massage
Ik heb zowel hoofdpijnmassages gehad als ontspanningsmassages. Beiden zijn zo fijn en ik ben zo ontspannen en relaxed erna. Je voelt handen maar hoort Mandy niet zodat je volop in ontspanning geniet. Echt heerlijk en raad en gun het ieder ander dit ook te ervaren. Gun mezelf dit elke maand en wil niet meer zonder. Mijn volgende behandeling staat gelukkig alweer gepland! 🙏🏼

Marielle van der Heide

problemen kind
Natuurtalent

Mandy is een natuurtalent op het gebied van massages. Haar handen voelen warm aan en je komt helemaal tot rust. Pure verwennerij!

Els Kremer

problemen kind
Liefdevolle massage

Mandy geeft een liefdevolle massage en weet wat ze doet. Ze weet een  hele prettige sfeer te creëren waardoor je je binnen no time helemaal op je gemak voelt. Echt een aanrader en cadeau  voor elke vrouw . Dank je wel Mandy ☀️

Katiucia Principato

problemen kind

Totaal ontspannen

Ik heb nu 2 behandelingen gehad voor nek en schouders, en het was heerlijk. Totaal ontspannen kom ik thuis. Fijne omgeving, warme vrouw. Ik voelde me meteen op mn gemak.

Tamara Schuster

problemen kind
Deze massage was wel heel fijn
Heerlijke massage gehad bij Mandy. Ik heb al vele massages bij andere salons gehad maar deze was echt wel heel fijn. Zacht, liefdevol en ontspannend💓🙏🏻

Marjolijn van den Bosch