Mandy is ZonneliefdeHoi, Ik ben Mandy 
           Hoi, Ik ben Mandy 

En ik wil niets liever dan dat jij ondekt dat een reis naar binnen alle deuren voor je opent voor je mooier en gelukkig leven.

Het gezicht achter Zonneliefde

Gezicht achter zonneliefde


Welkom bij mijn praktijk! Ik ben Mandy - een spontane,  warme, liefdevolle vrouw met een hart dat zich vervult in meerdere rollen. Mijn belangrijkste rol? Die van mama voor mijn prachtige zesjarige zoon, Mats. Samen met mijn man Dylan en onze trouwe metgezel, onze 11-jarige hond Dazzle, vormen we een mooi gezin. 


Verpleekundige als basis

Mijn reis in de zorg begon als verpleegkundige, mijn zorgzame aard resulteerde in deze keuze. Jarenlang heb ik de ouderen onder ons verblijdt met mijn energie. Maar er was altijd een leegte, een gevoel van weerstand, waar ik nog niet bij kon. 

In 2017 kwam na de geboorte van mijn zoon een donkere periode van depressie. Ik voelde me verloren, ver van mezelf.

Door van werkplek te veranderen, kwam ik mezelf nog meer tegen en raakte ik letterlijk het spoor bijster van mijn eigen identiteit. Opnieuw dook ik in een emotioneel dal.

Hulp van buiten heeft mij geholpen. 

kijk naar binnenIk had het voorrecht om met een coach aan het werk te gaan. Ik was bereid om diep naar mezelf te kijken en werd me bewust van specifieke patronen, zowel bij mezelf als bij anderen. Ik begon mezelf te begrijpen, ontdekte patronen en werd me bewust van een diepere connectie tussen gedachten, lichaam en ziel.  Het werd lichter in mijn leven en dit was de start van een ongelofelijke transformatie.

In deze sessies is het vuurtje aangemaakt voor waar de komende jaren al mijn interesse naar uit zou gaan.


Ik ging naar binnen en vond antwoorden

Vele podcasts heb ik geluisterd en andere informatie tot me genomen. Ik slurp het op als een spons en deze brachten me ongelooflijk veel kennis. Het toepassen van die inzichten bleek een kunst op zich, maar stap voor stap leerde ik naar mezelf te blijven kijken


Masseren als roeping

massage twee natuurToen ik eindelijk begon te voelen en dichter bij mezelf kwam, voelde ik een kriebel in mijn buik toen ik iemand hoorde praten over masseren. Het leek me ook erg interessant, dus boekte ik een cursus ontspanningsmassage. Zonder te beseffen dat dit mijn leven voorgoed zou veranderen.

Het masseren ging me zo natuurlijk af dat ik al snel de boeken aan de kant schoof en mijn handen als vanzelf over de lichamen liet glijden. Het voelde als mijn roeping, iets waarvoor ik geboren was. Daarom heb ik direct daarna de opleiding gevolgd.

Die leegte die ik al jaren voelde, werd eindelijk opgevuld door iets waarvan ik voelde dat ik het mocht doen in dit leven. Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn praktijk ben gestart en nu daadwerkelijk afscheid heb genomen van de zorg. Telkens wanneer een tevreden klant mijn tafel verlaat, bevestigt dat warme gevoel in mijn hart dat dit de juiste keuze was. Jij bent zelfhelende kracht

Zelfhelende kracht is waar ik in geloof. Vilna van Betten kruiste mijn pad en haar boodschap resoneerde diep. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling wist ik dat er meer was.

Een helende reis afgelopen september voelde als thuiskomen. Ik genas stukken van mezelf en ontdekte mijn gave om anderen te begeleiden. Daarom heb ik besloten om in januari een opleiding te starten in energetisch werk en heling. Een reis om een nog betere versie van mezelf te worden, om anderen te helpen op hun pad van groei en heling.

Massage en heling is de gouden combinatie. 

Welkom op mijn reis van heling, groei en begeleiding. Samen kunnen we jouw innerlijke kracht ontdekken en je pad naar zelfontdekking bewandelen.